Egyéb Technikák

Munay-Ki inka energia átadás

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás.
A rítusokat Dr. Alberto Villoldo orvos ( www.munay-ki.org ) hozta át a nyugati civilizáció számára 2006-ban.
A Munay-Ki egy kecsua szóból származik, és azt jelenti „Szeretlek“.

A Munay-Ki kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: akár gyermekkori, akár előző életekben szerzett tapasztalatként hatnak jelenleg a személyiségre. Megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi fajjá.

Forrás: Munay-Ki Magyarország

Usui Reiki

A Reiki egy összetett japán szó, jelentése:
Rei – egyetemes
Ki – életerő energia

Egyetemes életerő energia

A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élőlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba.

Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerővel születünk, mivel ez maga az Élet energiája. A behangolás a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti a kozmikus energiára egy ősi tibeti jelrendszeren keresztül.

Ezzel egy tudatalatti értelmi, érzelmi, fizikai és szellemi tisztulás indul meg. Nyitottabbá válunk a saját magasabbrendû énünk felé. Fokozódik a természetes tehetség és kreativitás. A változás erőfeszítés nélküli folyamattá válik, ahogy a tudatalatti korlátok, blokkok kezdenek felszabadulni.

Dr. Mikao Usui japán teológia professzor a XIX. sz. végén életét tette arra, hogy megtalálja, miként gyógyította meg Jézus a betegeket. Rendszerét ma Reiki Usui Shiki Ryoho, azaz Univerzális Kozmikus Életenergia Usui-féle Természetes Módszereként ismerjük.

A Reiki egy természetgyógyászati módszer, egy transzcendentális iskola, ezoterikus behangolás, amely csak a XX. században vált elérhetővé az átlagemberek számára. Egyetemes küldetése az emberiség szellemi szintjének emelése, fejlődésének elősegítése.

A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül mûködik hívőknél és ateistáknál egyaránt, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez a szeretet energiája!

Forrás: www.josagtava.hu

Ho'oponopono a titkos hawaii módszer, amivel boldogságot, egészséget és békét teremthetsz.

A Ho'oponopono annyit jelent, hogy valamit jóvátenni, egy hibát kijavítani. Hawaii őslakosai szerint a hibák olyan gondolatok nyomán keletkeznek, amelyeket múltbeli fájdalmas emlékek piszkítottak be. A Ho'o-ponopono révén el tudjuk engedni ezeknek a fájdalmas gondolatoknak vagy hibáknak az energiáját, amelyek felborítják az egyensúlyt és betegséget okoznak.

Dr. Ihaleakala Hew Len "meggyógyított" egy egész őrültek házát Hawaii-n, csupán azzal, hogy önmagát gyógyította. A ho'oponopono lényege, hogy önmagunk tisztításával a világot is megtisztítjuk.
Miként működik a folyamat?
Egyszerűen megkérjük az Istenséget, Mindenséget, Univerzumot, hogy törölje a nekünk nem tetsző dolgokat négy egyszerű mondattal:

Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!

Te teremted a valóságod. Így ha valaki megjelenik a valóságodban, nem lehetséges, hogy te teremted magát a személyt is?

Az első szint a ho'oponopono-ban, vállald a felelősséget!
Mit is jelent mindez? Mit is kellene tenni?
Száz százalék felelősséggel tartozol mindenért a valóságodban.
Mindent te hoztál létre! Mindent!
Rajtad kívül semmi nem létezik.

A második szint, ha felfedezel valamit magadban, vagy egy másik emberben, ami nem tetszik (harag, düh, szomorúság vagy akár betegség), vidd el a Mindenséghez! És kérd meg segítse törölni ezeket a dolgokat.
Mondd ezekkel a szavakkal: Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm.

Ha dr. Len meggyógyította az elmebeteg bűnözőket, akkor mit tehet ez a módszer értem?
És mit tehet érted?

Feloldhatod a magadban lévő gátakat. És más emberek gátjait.
Hisz minden benned van! Ha megváltoztatod a belső világod, megváltozik a külső világ is! És a Vonzás Törvénye egyre tökéletesebben működik számodra.

Forrás: szeretetrezges.uw.hu

Atlantisz Angyalai

Egyáltalán kik is azok az angyalok?

Az angyal szó (angolul: angel. latinul: angelus) eredetileg atlantiszi szóösszetétel: "Ang": élet (az egyiptomi szimbólum, az Ankh – az élet kulcsa – szintén innen ered), az "El": Isten fénye. Szabad fordításban tehát "Élő Istenfény" vagy "Életet adó isteni Fény". Gyermekkorunkból még emlékszünk az angyalokra. Ki ne ismerné azt a képet a hálószobában az őrangyalról, aki egy erős sodrású patakon segíti át a gyerekeket? Ki ne hallotta volna még a mondást egy-egy veszélyes helyzetből szerencsésen kikerülve: "Megvédett az őrangyalod!". Ennek ellenére legtöbben a káprázatos mesebirodalom képzeletvilágába száműzték őket. De meggyőződésünk, hogy sikereink eléréséhez elkészített atlantiszi angyalpecsétek másolata minden nehéz helyzetben megsegít és semmi káros visszaütő hatása nincsen, valamint semmilyen más vallást nem sért. Atlantisz angyalaival való munka legelterjedtebb módja a pecsétkészítéses módszer, de ha imában kéréssel fordulunk hozzájuk segítségért, tiszta szívvel, gyertyát gyújtva a tiszteletükre, az is legalább olyan hatásos.

Aki az angyalokat szereti és tisztelni, becsben tartja, rossz ember nem lehet.

Forrás: Atlantisz Angyalai

Agykontroll

Az agykontroll egy stressz kezelő és elmefejlesztő módszer, amit már több száz ezer ember sajátított el Magyarországon.

A stressz bizonyítottan megbetegít minket. Érdemes hát rendszeresen levezetni a feszültséget, aminek leghatékonyabb módszere a relaxáció. Az ellazulás azonban nem veleszületett képességünk, azt meg kell tanulni.

Ellazult állapotban megnyílik tudatalattink, azaz elménk mélyebb része, ami lehetővé teszi, hogy hassunk rá – s azon keresztül szervezetünkre, és jelentős mértékben életünk alakulására is –, illetve hogy információt merítsünk belőle. Ez pedig azt eredményezi, hogy életünk valamennyi gondját hatékonyabban tudjuk megoldani.

Legtöbb célunkat valóban elérhetjük. A célok közé tartozhat a gyógyulás is.

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaid!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid!
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaid!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemed!
S ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!“
Frank Outlaw
Forrás: Magyar Agykontroll Szervezet honlapja

Grabovoj-számok

Grigorij Petrovics Grabovoj tisztánlátó, a matematika, fizika, alkalmazott mechanika és az orvostudomány doktora, akadémikus. Nevéhez többféle alternatív gyógymód fűződik, többek között a gyógyító számsorok használata is. Tisztánlátása már kora gyermekkorában kiderült, például a csernobili katasztrófát is előre jelezte.

Küldetése: a Föld megmentése

Grabovoj szerint a betegség nem más, mint amikor a sejtek, és a szervezet működése eltér a szabályostól. Minden sejtnek, minden szervi egységnek megvan a maga rezgése, ritmusa, összhangja, sőt az egyes szervek közötti kapcsolatoknak is. Az összhangnak minden esetben meg kell lennie, mert a betegség akkor kezdődik, ha valamelyik szerv, vagy a szervek közti valamely kapcsolat eltér a szabályostól. Mikor a szervezet visszanyeri a harmóniát, és újra szabályosan működik, csak akkor lesz a gyógyítás is eredményes. Ebben segítenek a számsorok. Minden szám, számsor mögött megfelelő belső szellemi, energetikai rezgésforma található. A helyesen kiválasztott számsor visszaállítja a szervezet normális állapotát, harmonikus működését. A betegséghez tartozó számsorra való összpontosításkor a szervezet ráhangolódik a számok szabályos rezgésére, vagyis az egészséges állapotra.

Forrás: Gyógyító számkódok